Okategoriserade

EPS Barriers

EPS har sitt egna scenstaket; GIGS som är det enda scenstaketet i världen som konkurrerar med Mojobarriers, både i kvalitet, mängd och utplacerade platser. Gigs Scenstaket finns i Tyskland, Polen, Danmark, Norge, Sverige, Finland, Italien, USA, Brasilien och Australien men turnerar också med artister såsom Coldplay och Lady GaGa.

Staketen är byggda i aluminium och uppfyller alla internationella krav som finns på scenstaket med homogen staketlösning, rundade hörn och täckt framsida. Gigs scenstaket är väl beprövade på konserter och festivaler med upp till 200 000 besökare.

Den erfarenhet och kunskap som EPS skaffat sig genom åren har överförts till scenstaketet GIGS i form av finessfulla lösningar som enkel kabelhantering och smarta metoder för att kunna bygga över hinder, vario corners och lineup gates.

Vi anser att detta är världens bästa scenstaket, kontakta oss så berätta vi varför!

Klicka på respektive bild nedan för större visning av varje staket:

Vario heavy corner Barrier front Barrier back

 

Barrier corner 90˚in Barrier corner 90˚out

 

Barrier transportation unit

Etiketter:,

Inga kommentarer ännu.

Add your response

You must be logged in to post a comment.