Event, Göteborg, Konsert

Club MTV

Club MTV

MTV tar för första gången sitt turnerande klubbkoncept Club MTV till Sverige och med sig har de DJ:s i form av Jonas Blue, Martin Jensen, Vigiland, R3Wire & Varski och Boehm. Dessutom: maxat ljud och ljus, ett stort dansgolv och ett kameracrew som filmar för sändning på MTV.

Jonas Blue (UK)
Först dominerade britten Jonas Blue topplistorna med Fast Car, en låt som närmar sig sanslösa 400 miljoner streams på Spotify. Därefter åkte han på stor turné, ägde Summerburst i Stockholm och släppte en ny singel: PerfectStrangers. Som är på väg att bli en lika stor hit den. Jonas Blue är stjärnskottet på en molnfri EDM-himmel.

Vigiland (Swe)
Pongdance? Shots & squats? UFO? Ni har hört dom. Ni har festat till dom. Ni har dansat med dom. Nu får ni chansen igen när Stockholms största företrädare för Melbourne bounce kommer till Partille arena.

Martin Jensen (Den)
Danmarks i särklass största DJ har över 2 miljoner följare på Facebook och i sommar har hans All I wanna do spelats flitigt i både radio och på dansgolv. Boehm (UK) Tillsammans med Steve Aoki och Walk the moon gjorde Boehm från England monstersuccé tidigare i år med den anthemlika Back 2 you. Nu gör han sitt första Sverigebesök.

Boehm (UK)
Tillsammans med Steve Aoki och Walk the moon gjorde Boehm från England monstersuccé tidigare i år med den anthemlika Back 2 you. Nu gör han sitt första Sverigebesök.

R3wire & Varski (UK)
MTV:s stolta hus-DJ:s som följer med på alla Club MTV-spelningar är egentligen blivande dj-storheter var för sig. Men the more the merrier!

Etiketter:

Kommentarer inaktiverade.