Göteborg, Malmö, Övriga landet, Stockholm

God fortsättning

Show Security Christmas 2016

2016 har varit ett spännande år fyllt av givande och utvecklande uppdrag. Allt från de minsta klubbspelningarna till de största arenakonserna, festivaler, turnéer, fotbollsmatcher, bandyfinaler, prisceremonier och en mängd andra uppdrag som har fortsatt utveckla vår kunskap och bredd.

Under 2016 har vi slagit rekord med antal evenemang både i Stockholm och Göteborg!

Inget av ovanstående vore möjligt utan er – våra fantastiska värdar, scenpersonal, supervisors, ordningsvakter, sjukvårdare och brandmän som arbetat med oss under detta händelserika år. Tillsammans har ni arbetat hårt i både vått och torrt med publikens välbefinnande och säkerhet i fokus.

Vi på Show Security önskar alla en god jul och god fortsättning på det nya året. Vi ser fram emot att se er på alla de kommande uppdragen under 2017.

Show Security Sweden

Etiketter:

Kommentarer inaktiverade.