Event, Göteborg, Konsert, Stockholm

KISS

KISS

Med över 40 år på nacken och med 100 miljoner sålda album fortsätter legenden KISS att växa från generation till generation. Ett band som har satt sitt spår i musikhistorien efter att de exploderade in på musikscenen på 1970-talet – det finns ett ”före KISS” och ett ”efter KISS”. Deras livekonserter innebar ett helt nytt sätt att uppleva musik; pyroteknik, ljusshow och rykande gitarrer är bara en liten del av anledningen till deras rykte som världens bästa liveband.

Senast bandet var i Sverige 2013 hade de nyligen släppt sitt tjugonde album ”Monster” och nu spekuleras det vilt om ett tjugoförsta är på väg eller ej – oavsett – KISS är KISS. Det känns stort att nu kunna bekräfta att Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer och Tommy Thayer äntligen är tillbaka!

Datum:
05 maj, 2017 – Tele2 Arena
10 maj, 2017 – Scandinavium

Etiketter:

Kommentarer inaktiverade.