Event, Göteborg, Konsert, Stockholm

In Flames + Five Finger Death Punch

In Flames, FFDP

In Flames är det svenska bandet som tagit hela världen med storm. Man har gått från en lokal angelägenhet till en världssensation, sedan första albumet ”Lunar Strain” släpptes 1994 till senaste (och trettonde) albumet ”Battles” som släpptes förra hösten. Bandet säljer nu slut stora arenor i världens alla hörn och är givetvis fanfavoriter även i Sverige, något som inte minst bekräftades när de i lördags avslutade Sweden Rock inför storpublik.

Senast Five Finger Death Punch gjorde en egen spelning i Sverige var 2015 då de spelade inför ett fullsatt Hovet i Stockholm, året därpå gjorde de även succé på Bråvalla. Bandet har kommit att bli ett av de absolut största akterna på metalscenen de senaste åren. Med lite mer än ett decennium som band på nacken och 6 storsäljande album är det med stor stolthet vi hälsar Five Finger Death Punch, tillsammans med In Flames, välkomna till Sverige igen!

16 november – Scandinavium
17 november – Globen

Etiketter:,

Kommentarer inaktiverade.