Event, Stockholm

Halloween

Halloween 2018

Halloween kommer tillbaka, och inte bara det: Halloween 2018 blir längre, större och läskigare än någonsin! Du kommer bland annat kunna gå ombord på den nya blodisande nyheten Skeppet. Under premiärhelgen 19-21 oktober och höstlovet 26 oktober-4 november slår vi upp portarna till ett Halloweenfirande som både är rysligt och mysigt.

Där glädjen vanligtvis bor har nu mörka krafter tagit över. Varelser från underjorden, utsläppta mardrömmar, mutanter, hemska clowner och zombies huserar i skrymslen och vrår. De blir väldigt lätt störda och de är fler än någonsin.

Under hela dagen kan det förekomma karaktärer och föremål på Stora Området som kan uppfattas som otäcka, ja rentav skräckinjagande.

I våra tematiserade områden kan du bland annat uppleva zombiezonen eller gå ombord på den nya skräckattraktionen Skeppet. Innanför skeppets skrov döljer sig en ondska från en tusen år gammal förbannelse. Vågar du gå ombord?

Den mindre läskiga delen av Halloween på Gröna Lund bjuder på massor av härliga upplevelser. Eller vad sägs om tematiserade attraktioner, häng med häxor och förtrollande underhållning?

Etiketter:,

Kommentarer inaktiverade.