Om Show Security

Show Security är Sveriges enda leverantör inom evenemangssäkerhet med vana att hantera över 60.000 besökare.

Vi levererar kunskap om hur stora publikmängder beter sig och analyserar arrangemangets utformning och innehåll ur ett säkerhetsperspektiv. Vi skapar en grundlig, väl uppbyggd struktur för kvalitativ säkerhet och bra service till besökarna.

Show Security Sweden - Organisationsschema
Show Security består av två bolag:

  • SSS OV AB som är ett auktoriserat bevakningsbolag med egna ordningsvakter och ansvar för säkerhet.
  • Showpro TN AB med ansvar för produktion och värdar.

Show Security erbjuder bemanning med evenemangsvärdar, ordningsvakter och sjukvård till olika typer av arrangemang. Vi hyr även ut scenstaket, grästäckning och annan materiel som behövs för säkra arrangemang.

Show Security erbjuder även utbildning inom områdena:

  • Evenemangssäkerhet
  • Crowd Management
  • Artistsäkerhet

Show Security har fast anställd personal som arbetar som konsulter inom Crowd management och evenemangssäkerhet. Samt operativa projektledare för genomförande av olika evenemang som arbetar ca. 40-60% under ett år. Utöver det finns ca 40 personer som vi använder i olika gruppchefsroller på festivaler och stora konserter.

Totalt omsätter Show Security ca 50 miljoner per år.

Show Security Sweden OV AB är godkänt av Rikspolisstyrelsen och Länsstyrelsen som ett auktoriserat bevakningsföretag med rätt att bedriva bevakning som genomförs av väktare och ordningsvakter. Auktorisationen är rikstäckande vilket innebär att Show Security kan erbjuda sina tjänster på samtliga event i Sverige.