Vi hjälper er hantera

PUBLIKFLÖDEN OCH KÖER

Show Security är Sveriges ledande säkerhetsbolag inom evenemangssäkerhet med fokus på konserter, festivaler, sportarrangemang och publika folksamlingar.

I rådande situation med begränsningar av folksamlingar och med annalkande sommarvärme ser vi ett ökat behov vid att förhindra smittspridning av Covid-19.

Genom vår mångåriga erfarenhet av publika evenemang ser vi till att ni får en trygg, säker och välkomnande miljö för både gäster och personal.

Vi kan hjälpa er med allt från ordningsvakter till servicevärdar på plats för all publikhantering.

Mångfald

Man känner igen sig själv när man möter vår personal. Vår kompetenta personal är
av alla åldrar, bakgrunder och erfarenheter. Dett a gör att vi på ett effektivt sätt kan bemöta alla typer av kunder och besökare.

 

Erfarenhet

Show Security står för en bred kunskap och erfarenhet av publikhantering, personflöden i entré och utgång, köhantering, information och upplysning.

Vi erbjuder effektiv rådgivning eller personal på plats till er hjälp.

Kontakt

Kontakta oss per telefon, maila eller använd kontaktformuläret nedan!

Telefon: 08-520 010 10
e-post: info@showsecurity.se

 

 

Skicka ett meddelande och vi hör av oss till er!
Skapa kontakt

    Vår erfarenhet är framförallt att Show Security är väldigt kunniga, professionella, serviceinriktade och flexibla. Snabba och enkla kommunikationsvägar har varit viktiga faktorer som ytterligare förenklar samarbetet vilket är en viktigt förutsättning för att kunna genomföra evenemang i världsklass.

    FREDRIK GEMZELLSäkerhetschef Gröna Lund
    Vi är mycket nöjda med Show Security. Show Security är mycket professionella, pålitliga, hjälpsamma och flexibla, vilket vi uppskattar väldigt mycket hos en samarbetspartner.
    MARIA WIBERGVD Stockholmsmarknader