Att arbeta som säkerhetsvärd innebär att man på ett flexibelt sätt både tillhandahåller ett säkerhetstänk och en hög servicenivå. Våra värdar jobbar med allt från entréer och arbete kring scenen på stora arenor och festivaler till välklädda entrévärdar på exklusiva event. Det gör att våra anställda inte bara snabbt bygger upp en stor erfarenhet, utan också tycker det är väldigt roligt att arbeta för oss – de flesta jobbar kvar år efter år!

Som Sveriges ledande företag inom helhetslösningar för eventsäkerhet är vår personalstyrka mycket kompetent. Vår personal är av alla åldrar, bakgrunder och erfarenheter. Detta gör att vi på ett effektivt sätt kan bemöta alla typer av kunder och besökare. Många av våra värdar har vi dessutom vidareutbildat inom bl.a. brandsäkerhet, juridiska förutsättningar och publikhantering. Vi tillhandahåller personal i Göteborg, Malmö och Stockholm, men även i övriga Sverige och är därmed rikstäckande.  Varje år genomför vi ca 550 event runt om i Sverige, med upp till över 70.000 personer i publiken.

På Show Security får våra värdar inte bara ett meriterande jobb inom service och ansvarstagande, utan dessutom en arbetsplats som är mycket varierande. Dessutom upplever många att det är väldigt roligt att jobba inom musik och eventbranschen. De flesta av våra uppdrag är på kvällar och helger, och går därför utmärkt att kombinera med utbildning och andra jobb.

Som sveriges ledande företag inom helhetslösningar för eventsäkerhet är vår personalstyrka mycket kompetent. Vår personal är av alla åldrar, bakgrunder och erfarenheter. Detta gör att vi på ett effektivt sätt kan bemöta alla typer av kunder och besökare.

Vid de flesta eventen jobbar utöver våra säkerhetsvärdar även ordningsvakter. De är därmed en viktig del av den helhetslösning vi erbjuder för alla typer av event. Show Security är ett auktoriserat bevakningsföretag i hela Sverige.

Vår scenpersonal är rutinerade av både små och stora produktioner och kan bemöta alla typer av förutsättningar, allt från storlek på lokalen till tidsaspekter på ett professionellt sätt.

Vår sjukvårdspersonal är utbildade läkare och sjuksköterskor med hög kompetens och med lång erfarenhet inom akutsjukvård, intensivvård samt ambulanssjukvård. Alla arbetar inom sjukvården.

Bli en av oss

Registrera dig i vår databas och börja arbeta med oss!