Trygghet

Vare sig du är världsartist eller besöker ditt första evenemang – vi är där för dig. Säkerhetsvärdar, ordningsvakter, läkare, sjuksköterskor, scenarbetare, brandmän – listan är lång över dem som håller dig i trygga händer. 

Mångfald

Vår kompetenta personal är av alla åldrar, bakgrunder och erfarenheter. Detta gör att vi på ett effektivt sätt kan bemöta alla typer av kunder och besökare. Man känner igen sig själv när man möter vår personal. 

Struktur

Bakom varje evenemang finns grundliga rutiner och säkerhetstänk. Från den minsta klubbspelningen till den största arenakonserten finns en gedigen och beprövad organisation. 

Erfarenhet

Show Security står för en bred kunskap och erfarenhet som sträcker sig över hela världen. Flerårig internationell erfarenhet av turnéer, festivaler, evenemang och specialevent. 

Vår historia

Vi i ett nötskal

Sprunget ur EMA Telstars säkerhetsorganisation i början av 1980-talet bildades Show Security som ett fristående säkerhetsbolag 2006. Sedan dess har Show Security fortsatt växa och breddas och är idag Sveriges ledande säkerhetsbolag inom eventsäkerhet. 

 

SÄKERHETSVÄRDAR

Som sveriges ledande företag inom helhetslösningar för eventsäkerhet är vår personalstyrka mycket kompetent. Vår personal är av alla åldrar, bakgrunder och erfarenheter. Detta gör att vi på ett effektivt sätt kan bemöta alla typer av kunder och besökare.

ORDNINGSVAKTER

Ordningsvakter är en viktig del av den helhetslösning vi erbjuder för alla typer av event. Show Security är ett auktoriserat bevakningsföretag i hela Sverige. Våra ordningsvakter mycket erfarna kring eventverksamhet. 

SCENARBETARE

För att ett evenemang ska bli av krävs vår flitiga scenpersonal som både bygger och river scen och produktion. Vår scenpersonal är rutinerade av både små och stora produktioner och kan bemöta alla typer av förutsättningar, allt från storlek på lokalen till tidsaspekter på ett professionellt sätt.

SJUKVÅRD

Vi tillhandahåller både sjuksköterskor och läkare. Vår sjukvårdspersonal är självklart legitimerad och har erfarenhet av specifikt eventsjukvård. 

Bli en av oss

Registrera dig i vår databas och börja arbeta med oss!