Longines Global Champions Tour

Longines Global Champions Tour Stockholm bjuder publiken på sport i världsklass, underhållning för hela familjen och en unik atmosfär i hjärtat av Stockholm.

2023 års Longines Global Champions Tour Stockholm blev en riktig fest för hemmafansen. Regerande världsmästarna Henrik von Eckermann och King Edward tog hem den prestigefulla Longines Global Champions Tour Grand Prix medan Peder Fredricson och Malin Baryard-Johnsson i Stockholm Hearts red hem segern i lagklassen GCL till publikens jubel. Kan hemmahjältarna ta förstaplatsen igen 2024?

Årets evenemang bjuder på spännande sport likväl som underhållning både inne på huvudarenan och utanför där besökarna kan njuta av olika aktiviteter, livemusik och god mat. För den shoppingsugne finns dessutom mässområdet Shopping Village med en rad olika utställare.

Deltävlingen av Longines Global Champions Tour i Stockholm ligger mitt i säsongen där ryttarna och lagen tävlar om den eftertraktade Longines Global Champions Tour och GCL-titeln. Insatserna är höga, spänningen är påtaglig och atmosfären smittar av sig. Var med och heja fram din favoritryttare och ditt favoritlag när de gör upp om den åtråvärda titeln.

Evenemangsbeskrivning

Datum
28, 29, 30 juni 2024

Arena
Stockholm Stadion

Stad
Stockholm

Arbeta hos oss

Logga in på Showbase och anmäl dig på våra evenemang.

Eller bli medlem genom att skapa ett konto!

Klicka här

Kommande konserter

Bruce Springsteen and The E Street Band
9 juli, 2024
STHLM Fields
1 juli, 2024
Allsång på Skansen
25 juni, 2024
Dreamhack
16 juni, 2024
Polar Music Prize 2024
21 maj, 2024