Sveriges största arrangör

LIVE NATION

Live Nation är Sveriges största arrangör av konserter, turnéer och evenemang. Varje år har vi via över 2000 evenemang äran att få vara med och ge över en miljon svenskar den unika upplevelse som endast livemusik och liveunderhållning kan ge – musik är allra bäst live. 

En av Nordens ledande konsert- och festivalarrangörer

LUGER

Luger är en av Nordens ledande bokningsagenturer och konsert- samt festivalarrangör. De arrangerar konserter och festivaler med både svenska och internationella akter i Sverige och Norden. Tillsammans med Luger jobbar vi på alla slags konserter, men framför allt gör vi stora festivaler tillsammans, som t.ex. Åre Sessions, Way Out West och Popaganda. 

 

Fotbollen i Göteborg

IFK Göteborg

IFK Göteborg har länge prioriterat evenemangssäkerhet och publikens trygghet. Därför har vi anlitat Show Security i närmare tio år för att förstärka vår säkerhetsorganisation, då vi anser att de är bland de bästa aktörerna på marknaden. Publikvärdar, sjukvårdspersonal och brandmän är några av tjänsterna som regelbundet levereras till alla våra hemmamatcher på Gamla Ullevi.
Show Security är alltid med i hela processen från planering, publikflödesanalyser, byggnationer och preventivt säkerhetsarbete under matchgenomförandet.

Att arbeta med säkerhet och trygghet på fotbollsevenemang är ibland utmanande och kräver fingertoppskänsla, lyhördhet men även en lösningsorienterad attityd. Arbetsledningen och övrig personal på Show Security besitter dessa egenskaper i allra högsta grad och kan starkt rekommendera dem om även ni prioriterar god säkerhet på era evenemang.

Mike Sahlenius
Säkerhetschef, IFK Göteborg
Sveriges längsta festival

Gröna Lund

Show Security Sweden tar hand om scensäkerheten för Gröna Lund på alla deras konserter. Detta innebär ca 70 konserter och TV produktioner under sommaren. Vi är mycket glada för förtroendet från Gröna Lund!

Vår erfarenhet är framförallt att Show Security är väldigt kunniga, professionella, serviceinriktade och flexibla. Snabba och enkla kommunikationsvägar har varit viktiga faktorer som ytterligare förenklar samarbetet vilket är en viktigt förutsättning för att kunna genomföra evenemang i världsklass.

Fredrik Gemzell
Säkerhetschef, Gröna Lund
internationella musikpriset

Polar Music Prize

Sedan 2010 har Show Security haft ett helhetsansvar för säkerheten för Polar Music Prize. Såväl inför och under ceremonin, som på den stora banketten in på natten på anrika Grand Hôtel. Vi arbetar även med säkerheten omkring pristagarna och de prominenta gästerna, samt har ett nära samarbete med SÄPO och Polisen gällande deras skyddsobjekt. Vi är väldigt glada och stolta att få vara en stor del av det fina Polar Music Prize. 

Show Security har genom åren med sin professionalitet, flexibilitet och vägledning gett arrangemanget den trygghet som vi på the Polar Music Prize är helt beroende av för att kunna genomföra en perfekt ceremoni och bankett.

Marie Ledin
Managing Director, Polar Music Prize

Bli en av oss

Registrera dig i vår databas och börja arbeta med oss!