Åre Sessions 2019

Tre år har gått sedan den svenska festivalkartan får ett nytt tillskott i Åre. Åre Sessions skapades med visionen om att förena skid- och musikkultur under säsongsavslutningshelgen i det jämtländska skidmekkat. Med två enorma succéår i ryggen är det nu dags för festivalens tredje upplaga. Åre Sessions 2019 kommer gå av stapeln den 26-27 april.

Nytt för i år är att hela Åres skidsystem kommer vara öppet denna helg, vilket också innebär fler boendealternativ och därmed möjlighet för ännu fler personer att på ett eller annat sätt ta del av festivalen. Tidigare år har samtliga boenden i Åre varit uppbokade under festivalhelgen, då närmare 10 000 personer besökt Åre Sessions tidigare upplagor.

Förutom musikprogrammet, där några av Nordens största och mest spännande akter har huserat på festivalens scener under de gångna åren, så har Åre Sessions också presenterat ett dagsprogram fullspäckat med aktiviteter. På dagarna har festivalbesökarna kunnat ta del av bl.a. utomhusyoga, toppturer och skidskola – något som kommer fortsätta vara en stor del av programmet även under 2019. Precis som tidigare år ingår hela festivalen i köpet av ett SkiPass.

Den 26-27 april 2019 återvänder Åre Sessions för sin tredje upplaga.

Bakom Åre Sessions står, förutom Luger, ett kreativt kollektiv av partners, lokala aktörer och eldsjälar, som tillsammans med oss har ritat ut ramarna för denna helt nya festival. Norrlands Ljus Alkoholfri möjliggör Åre Sessions genom ett inspirerande samarbete som fördjupats år efter år. Åre Sessions 2019 går av stapeln den 26-27 april runtom i centrala Åre. Festivalen kommer göra nedslag på ett flertal scener och spelställen runtom i byn – från platser i själva skidbacken till den stora arenan på Holiday Club. Den fullständiga lineupen kommer innehålla ett tjugotal namn, klubbar och DJ:s med fokus på den nordiska musikscenens just nu främsta namn. Utöver musik innehåller festivalen även andra aktiviteter såsom toppturer, freeride sessions och yoga.

Evenemangsbeskrivning

Datum
26-27 april, 2019

Arena
Åre 

Stad
Stockholm

Arbeta hos oss

Logga in på Showbase och anmäl dig på våra evenemang.

Eller bli medlem genom att skapa ett konto!

Klicka här

Kommande konserter

P!NK
24 november, 2023
Bruce Springsteen and The E Street Band
24 november, 2023
TOOL
24 november, 2023
Rod Stewart
24 november, 2023
Thirty Seconds to Mars
24 november, 2023