Ariana Grande

Multiplatinasäljande superstjärnan Ariana Grande tar sin turné ”The Sweetener World Tour” till Europa. 

Efter 2017 års succékonsert på Friends Arena är vi glada att meddela att superstjärnan Ariana Grande återvänder till Sverige och Stockholm för ett konsertdatum på Ericsson Globe den 7 oktober.

25 år gammal och Ariana Grande har redan hunnit leverera tre platinacertifierade album, streamat över 18 miljoner gånger, nominerats till fyra Grammy Award och haft åtta låtar topp 10 på Billboard Hot 100 Chart. Inte undra på att Ariana på bara några år blivit en av världens mest framgångsrika och starkast lysande stjärnor på pophimlen. Singeln “No Tears Left To Cry” debuterade på en förstaplats på iTunes i 88 länder och gav ett smakprov på hur Grandes fjärde studioalbum ”Sweetener” skulle låta. Arianda Grande lyckades därmed med något som ingen annan artist i musikhistorien hittills lyckats med – att placera samtliga av sina förstasinglar från hennes fyra album Top 10 på Billboard Hot 100 chart. Albumet ”Sweetener” släpptes i somras och debuterade på en förstaplats på Billboard 200 Album chart.

Det råder inga tvivel om att Ariana Grande är en av vår tids mest framgångsrika artister, och med ytterligare ett album i ryggen är det nu dags för ny turné. Vi ses i Ericsson Globe den 7 oktober – get ready for the Sweetener Tour!

Evenemangsbeskrivning

Datum
7 oktober, 2019

Arena
Ericsson Globe

Stad
Stockholm

Arbeta hos oss

Logga in på Showbase och anmäl dig på våra evenemang.

Eller bli medlem genom att skapa ett konto!

Klicka här

Kommande konserter

Polar Music Prize 2024
21 maj, 2024
Eurovision Song Contest 2024
3 maj, 2024
P!NK
24 november, 2023
Bruce Springsteen and The E Street Band
24 november, 2023
TOOL
24 november, 2023