The Beach Boys

The Beach Boys har gjort musik i mer än ett halvt sekel och de är oöverträffade i den amerikanska musikhistorien. The Beach Boys har blivit synonyma med den kaliforniska livsstilen och de har blivit en äkta amerikansk ikon för fans över hela världen. 19 juni 2022 uppträder de på Skansen i Stockholm med sin turné Sixty Years Of The Sounds Of Summer.

The Beach Boys leds av Mike Love som tillsammans med den långvarige bandmedlemmen Bruce Johnston, den musikaliske ledaren Scott Totten, Brian Eichenberger, Christian Love, Tim Bonhomme, John Cowsill, Keith Hubacher och Randy Leago för bandets traditioner vidare.

UB40 är ett av världens mest framgångsrika reggaeband och har sålt över 100 miljoner album. Deras musik har legat på Englands topplistor i sammanlagt 11år. De har varit nominerade för Grammy Awards i kategorin ”Best Reggae Album” fyra gånger och även varit nominerad i Brit Awards för ”Best British Group”. Namnet UB40 är taget för arbetsförmedlingens blankettnummer i England då gruppen tidigare tillhört arbetarklassen.

Historien om UB40 kan nästan ses som en sagoberättelse där unga killar från Birminghams arbetarklass träffades på barer och klubbar runt om i Moseley och var tvungna att överleva på mindre än 8£ i veckan. En dag bestämde sig vänskapsgruppen att bilda ett band, detta var året 1978. De slog igenom och blev världskända musiker och resten är historia.

Evenemangsbeskrivning

Datum
19 juni, 2022

Arena
Skansen

Stad
Stockholm

Arbeta hos oss

Logga in på Showbase och anmäl dig på våra evenemang.

Eller bli medlem genom att skapa ett konto!

Klicka här

Kommande konserter

Lollapalooza 2023
7 mars, 2023
Bruce Springsteen and The E Street Band
7 mars, 2023
THE WEEKND
7 mars, 2023
Metallica
7 mars, 2023
Depeche Mode
7 mars, 2023